Arnica ET-14260 Lotus 750 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

KOLİ İÇİ ADET:1

Daha fazla bilgi

Detaylı Bilgi

Fiyat
Marka
Stok Kodu
ET-14260
Yorum
Kargo
Bedava


Arnica ET-14260 Lotus 750 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

oz torbasında farklı özellikler sunan ve kullanımı çok daha kolay bir hale getiren elektrik süpürgesi, farklı toz torbaları kullanmanıza gerek bırakmaz. Yıkanabilir toz torbası oldukça geniştir ve kağıt torbalara göre 3 kat daha fazla havayı süzer. Anti alerjik olması, tozları hapsetme gücünü arttırır.

─Zemin temizliğinde size sunduğu yüksek performansı, perde ve koltuk temizliğinde de sunabilen farklı aparatları bulunuyor. Koltuklar için kullanabileceğiniz bir başlığın yanında, bir de perdeler için fırça yer alıyor.

750 Watt çekim gücü, her bir toz tanesini gözden kaçırmadan, içerisine alabiliyor.

Kolay kolay dolmayan ve bir kere temizlendiğinde uzun süre kullanılabilen toz torbasını, doluluk göstergesi üzerinden kontrol edebilirsiniz. Sürekli süpürgeyi açmanıza gerek kalmadan, dolduğunu göstergeden görebilir, torbayı ona göre temizleyebilirsiniz.

Sürekli tak çıkar yapmanıza gerek kalmadan, 5 metre kablo boyu sayesinde, evin birçok alanını bir kere temizleme şansınız olur.

─74 dB maksimum ses yüksekliği ile kullanım sırasında olabildiğince sessiz olmaya çalışır. Emiş gücünde sağladığı yüksek performansı, ses söz konusu olduğunda düşürür.

Comments


Other Products